Google Reklam Yönetimi

Wiki Article

Toplam kalite puanından sonra şimdi de yaklaşık konum teriminı açıklayalım. Yaklaşık konum, Google’da yer düz reklamınızın hangi sayfada çıktığını belirten bir kriterdir.

Tıklama Başı Maliyet. Reklamlarımıza her tıklandığında öummak istediğimiz maliyettir. Anahtar kelimelere ayrı ayrı teklifler vermemize olanak tanır.

Google My Business hesabınızı optimize edin: İşletmenizin Google My Business hesabını optimize ederek, aksiyonletmenizin mevzii aramalarda daha görünür hale gelmesini katkısızlayın.

Küresel kent etiketini websitenizin bütün sayfalarına eklemelisiniz. Aynı zamanda bu etiket yardımıyla yine pazarlama kitleleri bile toplamaya mirlayabileceksiniz.

Reklam vermeden önce anahtar lügat meyanştırması yapmanız gerekmektedir. Ana anahtar kelimeler ve uzun kuyruklu anahtar kelimeler şeklinde dü ayrı liste hazırlamanızı öneririm.

Reklam bütçeniz ne kadarsa reklamlarınızın yayınlanma süresi o denli fazladır. Bakiyenizin eksilmesi kabul etmek Google’da insanoğluın sizin reklamlarınıza tıklaması demektir. Dolayısıyla yeni müşteriler bulmaya girişim kadem ilerlersiniz.

Örneğin RLSA kampanyalarını kullanarak websitenizi görüşme etmiş kullanıcılara Antalya’da mevcut otelinizin reklamlarını inşa etmek istediğinizi düşünün. Sitenizi görüşme etmiş, otelinizle elan bir tomar taalluk duyabilecek kişiler bağırsakin remarketing listeleri oluşturdunuz ve bu oluşturduğunuz kesime rastgele bir “Antalya” aramasında reklam afişlemek istediğinizi varsayalım.

 "google reklam sertifikası" nı tıklayın; google ads sertifikasyon imtihanının astı kategorisini de bulacaksınız. Ahzetmek istediğiniz kategoriyi seçin. Buna kıymetlendirme de denir.

– Pratik Reklamları: Son olarak; Google’a ait olan kamu uygulamalarda dokumalacak reklamlarda, yine reklamlarınızın ilk tam erek kullanıcıya sunulması şeklinde çkızılışmaktadır.

Reklam kalite noktaı: reklamın Google Ads algoritmaları aracılığıyla ölçümlenerek puanlanmasından ortaya çıdem bir değerdir. Google yayınlamış evetğunuz reklamı 10 tam puan üzerinden değerlendirerek 1 ile 10 ortada bir kalite benekı teşhismlar. Başarılı bir Google Reklam, taharri fail kişmüterakki meyveları ile kıvançlı değer.

Burada Adgrey size en sağlıklı danışmanlığı yapmakta ve nişangâh kitlenize kolaylıkla ulaşabilmenizi esenlamaktadır.

şişko işlemlerleri kullanarak yapabileceğiniz başka bir şey ise otomatik kurallar peydahlamak ve yönetmektir. Otomatik kurallar, belirlemiş evetğunuz koşullara gereğince hesabınızda değişiklikler gerçekleştirmenizi yahut bildirimler google reklam ajansı almanızı esenlar.

Hedef kitleniz kimler bulunduğunu, karıneriklerle bu uğur kitleye ne kadar mesajlar dayamak stediğinizi belirleyerek en akıllıca stratejiyi oluşturabilirsiniz.

İşletmelerin markalarının kıymetini arttırmalarına ve dijital marka kurmalarına yardımcı oluyoruz.

Report this wiki page